niepodlegla-sweirp wloskie-wieczory
wtorek, 11 września 2018 11:26

Zarząd województwa zdecydował. Odbędzie się rekrutacja na stanowisko dyrektora pogotowia

Napisał  mj
Oceń ten artykuł
(0 głosów)
Trzeba wybrać dyrektora Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łomży. Tak zdecydował sejmik województwa podlaskiego, który powołał komisję rekrutacyjną mającą za zadanie wybrać zarządcę placówki.

brico lomza

Przewodniczącym komisji jest Stefan Krajewski, a w jej skład weszli: prof. Marian Szamotowicz, dr Hanna Majewska, Adam Niebrzydowski, Daria Sapińska, Cezary Kisiel oraz Marek Olbryś.

Obecna dyrektor łomżyńskiego pogotowia, Hanna Waniewska kończy swoją kadencję w listopadzie. Może ona zostać wybrana ponownie szefem placówki, jednak do tego konieczne jest przeprowadzenie konkursu na stanowisko zarządzającego.

W trakcie najbliższych tygodni z kandydatów uczestniczących w rekrutacji zostanie wybrana osoba, która zostanie kandydatem na stanowisko dyrektora Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego w Łomży. Po akceptacji kandydatury przez zarząd województwa podlaskiego taka osoba stanie się pełnoprawnym zarządzającym placówką.

2 komentarzy

• Odpowiedz urzedniczka wtorek, 11 września 2018 11:40 Umieszczone przez: urzedniczka

Niewątpliwie nawet osoby średnio orientujące się w sytuacji społeczno-politycznej w Łomży mają świadomość, że wyścig do fotela prezydenta w tym mieście praktycznie rozegra się między dwoma kandydatami: Mariuszem Chrzanowskim i Maciejem Borysewiczem. Proste, arytmetyka nie lubi spekulacji.

„Czarny koń”, to nie jest pewny koń, bo z myśli tej powiedzenie to powstało. Stawianie na niego wiąże się zawsze ze znacznym ryzykiem.

• Odpowiedz do chrzanu z tą propagandą wtorek, 11 września 2018 18:05 Umieszczone przez: do chrzanu z tą propagandą

AGNIESZKA I MARIUSZ

TO TA SAMA OPCJA KATO-PISowska,

TYLKO POŻARLI SIĘ POMIĘDZY SOBĄ O KORYTO,

OBOJE SĄ SIEBIE WARCI,

OBOJE NIE NADAJĄ SIĘ NA URZĄD PREZYDENTA

I jedno i drugie latali z poddańczymi hołdami na Sadową,
    teraz ich sympatycy wzajemnie się obrzucają błotem i wytykają kto był i jest lepszym katolikiem a kto i ile czasu klęczał , czy leżał plackiem w kościele , kto dał lub ma zamiar dać więcej na kościół, kto wprowadzi prohibicję - tu akurat Agnieszka prym wiodła - ale Mariuszek , przedstawiał to w mediach i chwalił się tym, że zakaz sprzedaży alkoholu w nocy, to jego pomysł i on to firmował ! , kto od jakiego biskupa był i będzie zależny :)

... gdyby miejscowy kościół popierał kandydaturę Chrzanowskiego to na bank nie byłby narażany na tak wulgarny i wściekły atak trolli z internetowej medialnej grupy wzajemnych interesów i powiązań wspierających kandydaturę Chrzanowskiego. Wówczas te wpisy tych samych autorów tylko pod róznymi nickami brzmiałyby całkiem inaczej i bylibyśmi świadkami wielkiego szacunku i unieśien emocjonalnych obecnej ekipy samorzadowej wobec miejscowych eminencji.

Skomentuj

Portal www.mylomza.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, jeżeli uważasz, że którykolwiek wpis narusza czyjeś dobra zgłoś nadużycie: mylomza@mylomza.pl

Strona główna | ŁomżaInformator łomżyński Ogłoszenia  |  Forum  |  Reklama
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu